20 december 2018

De 10 meest gelezen blogs van 2018!

blog #2018 #mustread
Inge Muijshondt
Marketeer | Mijnwebwinkel

Het jaar zit er bijna op en dus blikken we terug. Vandaag in de spotlights:
ons blog. Met meer dan 250 geschreven artikelen, 200.000+ bezoekers en 4.30 min gemiddelde leestijd kunnen we zeggen dat jullie onze blogs weten te waarderen. Ga er even goed voor zitten want dit zijn de meest gelezen 10 van afgelopen jaar!

Beste blogs 2018 - Essentiele marketingtaken

1. Negen essentiële marketingtaken bij de start van je webshop

Dit artikel uit 2017 doet het nog steeds erg goed en wij snappen wel waarom. We leggen je precies uit welke marketingstappen je moet doorlopen voor je start met je shop. Ook als je al even bent zijn de tips erg handig!

Naar het blog

2. DIY: maak een goede header voor je shop

Een goede header is onmisbaar in je shop. Niet alleen is een header bepalend voor de eerste indruk van je webwinkel, ook laat hij bezoekers zien wat ze kunnen verwachten. 

Naar de AVG blogreeks

3. Nieuwe functies en diensten

Zoals we stiekem al wel dachten (en hoopten) zijn jullie blij met de nieuwe functies en diensten! Daarom mogen deze 3 blogs niet ontbreken in het rijtje meestgelezen artikelen: 

Beste blogs 2018 - Verzendmissers

4. Dit zijn de 5 grootste verzendmissers

Onze verzendpartner KeenDelivery zet de 5 grootste verzendmissers voor je op een rij en geeft tips hoe je ze voorkomt. Een echte must read!

Naar het blog
Beste blogs 2018 - Winkeltje van Anne

5. Uitgelicht: winkeltjevananne.nl

Als succesvolle ondernemer is Anne super inspirerend. Binnen een half jaar tijd maakte Anne van haar webshop haar fulltime job. Wij snappen wel waarom dit blog in de top 10 staat. 

Lees het verhaal van Anne
Beste blogs 2018 - Stockphoto

6. Tien sites met gratis stockfoto's

Dit blog uit 2017 is met recht een 'gouwe oude'. We zetten 10 sites op een rijtje waar je gratis foto's en sfeerbeelden van kunt gebruiken voor jouw shop, handig!

Naar het blog
Beste blogs 2018 - Google

7. Zo komt jouw webshop in de Google resultaten

Als je een webshop hebt is het belangrijk om goed gevonden te worden in Google. In dit blog leggen we precies uit hoe het zit. 

Naar het blog
Beste blogs 2018 - Instagramshopping

8. Meer verkopen met Instagram shopping

Instagram is hét social media platform van dit moment. En naast inspireren is het sinds dit jaar ook mogelijk om te verkopen via dit kanaal. Wij leggen je uit hoe!

Naar het blog
Beste blogs 2018 - Footer.

9. Inspiratie voor een goede footer in je webshop

De footer is belangrijk want wat je hier toont is zichtbaar op élke pagina van je site. Denk daarom goed na over hoe je jouw footer indeelt.

Naar het blog
Beste blogs 2018 - Psychologische trucs

10. Zeven psychologische trucs om verkopen te stimuleren

Meer verkopen met je webshop? We geven je 7 trucs gebaseerd op de principes van Robert Cialdini, goeroe op het gebied van psychologische beïnvloeding, die je eenvoudig kunt toepassen.

Naar het blog

Zo, dat waren ze! Genoeg leesvoer om de feestdagen mee door te komen ;-) Heb je een onderwerp waarover je graag een blog zou willen zien in 2019? Laat het ons hieronder weten in een reactie. 

We wensen je een goed en succesvol 2019!

Inspiratie en tips. Maandelijks in je mailbox.