17 december 2018

Mijnwebwinkel gift: contentkalender 2019!

cadeautje #2019 #contentkalender
Faya Pijpers
Marketing | Mijnwebwinkel

Nog heel even en dan is het alweer kerst. En bij kerst horen cadeautjes! We kunnen natuurlijk niet achterblijven en hebben dit jaar een cadeautje waar je als webwinkelier heel 2019 plezier van gaat hebben.

Zie je weleens een leuke actie voorbij komen op een (gekke) feestdag waarvan je denkt 'Daar had ik ook iets mee kunnen doen'? Dan ben je meestal net te laat ;-) Om met jouw webshop in te spelen op bijzondere gelegenheden, is het belangrijk dat je een duidelijke jaarplanning hebt. Zo krijg je inzicht in welke speciale dagen er zijn en welke leuk zijn om met jouw webwinkel op in te haken. Don't worry: je hoeft natuurlijk niet met elke feestdag iets te doen.

Speciaal voor jou hebben we een contentkalender gemaakt. Hierin vind je een aantal toffe feestdagen in 2019 waar je op in kunt spelen met jouw marketing. Klik hier om de contentkalender 2019 te downloaden

De kalender is ontworpen op A4 formaat en bestaat uit 12 pagina's met op elke pagina één van onze webwinkeliers. Zodra je de kalender hebt geprint (of heb laten printen) is 'ie klaar om op te hangen. Tip! Gebruik hiervoor een leuk klembord zoals die van Winkeltjevananne.

Er is natuurlijk ook ruimte voor eigen input. Neem bijvoorbeeld de verjaardag van jouw webshop op in de kalender om die dag iets leuks te doen voor je klanten.

PS. Laat je het ons weten als de kalender een mooi plekje heeft gekregen? Tag @mijnwebwinkel op Instagram!

Inspiratie en tips. Maandelijks in je mailbox.