MWW services van de maand! De toffe webshop Puur de Liefste

Succesverhaal Mock-Up (4).png

Nieuw jaar, tijd voor een nieuwe look van je webshop!

Dat is wat Kim van Puur de Liefste dacht toen zij Design Services heeft aangevraagd. In dit blog geven we je een kijkje in het traject van Design Services én natuurlijk het mooie resultaat van Puur de Liefste. Ook vertelt Kim je wat zij van het resultaat vindt.

Design Services

Design Services neem je af door contact op te nemen met support@mijnwebwinkel.nl. Nadat de eerste wensen en opties zijn besproken in een intakegesprek, wordt er een eerste opzet gemaakt van het vernieuwde design. Kim van de webshop Puur de Liefste heeft het afgelopen jaar Design Services aangevraagd. Wij hebben haar een aantal vragen gesteld over hoe zij dit heeft ervaren.

In gesprek met...

  • Hi Kim, eind vorig jaar heb je contact met ons opgenomen, waarom heb jij ervoor gekozen gebruik te maken van de Design Services?

''Ik heb contact met jullie opgenomen omdat ik mijn website wilde verbeteren qua uitstraling. Ik wist zelf niet hoe alles precies werkte en daarom vond ik het fijn dat iemand die er verstand van heeft mij hierbij kon helpen.''

  • Na het bespreken van de mogelijkheden, zijn we voor je aan de slag gegaan met het design van je webwinkel. Hoe vond je dit proces gaan?

''Dit proces verliep super! Op alle vragen die ik had werd snel gereageerd, en als er aanpassingen gedaan moesten worden werd dat meteen gedaan. Super fijn.''

  • Wat goed om te horen dat je de aanvraag van Design Services zo goed hebt ervaren! Waar ben jij het meest blij mee?

''Ik ben echt heel erg blij met de uitstraling van mijn webwinkel! Het ziet er nu echt professioneel uit.''

  • Daar zijn wij het helemaal mee eens! Laten we maar eens kijken naar de vernieuwde homepage van je webwinkel Puur de Liefste.
Mock-Up.png

Design Services aanvragen

Kan jouw webwinkel ook een frisse look gebruiken? Vraag ons Customer Success team voor hulp!

Vraag Design Services aan