Hoe koppel ik mijn bonprinter (+ kassalade) aan de Kassa App?

Geupdate op: 22 juli 2021

De Kassa App is beschikbaar als aanvulling op Mijnwebwinkel PRO en PREMIUM.

Heb je een PREMIUM abonnement en gebruik je de Kassa App om je producten te verkopen? Dan heb je waarschijnlijk ook de mogelijkheid tot het printen van bonnetjes gezien. In deze handleiding leggen we stap-voor-stap uit hoe je de Star TSP654II BTi aan de Kassa App koppelt. Eventueel kan je aan de bonprinter ook een kassalade koppelen.

Star Micronics TSP654II BTi - voorkant

Het koppelen van de bonprinter via Bluetooth is voldoende om hem te kunnen gebruiken.

• Zorg ervoor dat Bluetooth aanstaat op het apparaat waar je de kaartlezer mee wilt verbinden.
  • Sluit de printer aan met de bijgeleverde stroomkabel en zet hem aan via de aan-/uitschakelaar aan de zijkant.
  • Houd aan de achterkant van de bonprinter de “PAIR” knop 5 seconden ingedrukt.
  • Ga op het iOS apparaat naar Instellingen / Bluetooth en wacht tot er bij ‘andere apparaten’ het apparaat Star Micronics komt te staan.
  • Tik dit apparaat aan en voer eventueel de pincode 1234 in.
  • Is alles goed gegaan? Dan is de printer nu gekoppeld aan jouw apparaat.

Star Micronics TSP654II BTi - achterkant

De kassalade is alleen te gebruiken als je gebruik maakt van een bonprinter. Het is niet mogelijk om alleen een kassalade te gebruiken zonder bonprinter.

De kassalade kan geopend worden tijden de betaling of handmatig vanuit de “Rapportage” functie in de Kassa App.

• Sluit de brede aansluiting (RJ45) aan onder de kassalade.
  • Sluit de smallere/kleine aansluiting (RJ12) aan, achter op de bonprinter.