Wat is de Mijnwebwinkel orderfeed?

Geupdate op: 09 augustus 2017

We stellen ontwikkelaars tegenwoordig in staat om gegevens van webwinkels op ons platform in te zien en te plaatsen door middel van een API. Voor de lancering van deze API was er een orderfeed beschikbaar waarmee via een XML-feed alle ordergegevens konden worden overgedragen.

Winkeliers verlenen eenvoudig toegang tot de orderfeed door een token aan te maken in de beheeromgeving van de webwinkel en deze te delen met de leverancier van de logistieke oplossing of boekhoudsoftware van z'n keuze. Met de komst van de API wordt de XML orderfeed niet langer geupdate of verder ontwikkeld, en zal op de den duur worden uitgefaseerd.

Alle technische informatie over de orderfeed lees je in het laatste en spannendste deel van de documentatie over deze feed.