start direct
one stop shop.

Springplank voor ondernemers.

Mijnwebwinkel baby & kind shop

commerce platform.

Jij gaat het maken.

En wij helpen je daarbij. We bieden je toegang tot briljante software, houden je up-to-date, maken je onderdeel van ons netwerk en ondersteunen je met kennis, insights en service. Alles in één, alles voor jou.

Geen fratsen

Bij Mijnwebwinkel fix je alles, maar dan ook echt álles, om je webshop te bouwen én beheren. Als bloeier en groeier. Voor een vast bedrag per maand. Geen verborgen kosten. Geen fratsen. Geen gedoe. En altijd up-to-date.

Vrijheid blijheid

Kun jij wat extra hulp gebruiken, bijvoorbeeld bij het inrichten van je gloednieuwe webshop? Of draai je al even mee en wil je jouw webshop optimaliseren voor extra groei? Dan kun je bij Mijnwebwinkel gebruik maken van diverse handige services.  Tegen een kleine vergoeding. Doe jij het liever helemaal zelf? Way to go! Jij bent de ondernemer, dus jij bepaalt. Of, hoe en wanneer. It’s up to you!

Just add whatever you like

Connect the dots

Wij doen er alles aan om jouw business supersnel up & running te krijgen. En houden. Met de apps en integraties van Mijnwebwinkel begin je met een voorsprong. En behoud je die. Tel daar ons netwerk van experts bij op en er is niets wat jij niet aankan.

tap in op ons netwerk

''We hebben naar verschillende webwinkelpartijen gekeken, maar Mijnwebwinkel had onze voorkeur omdat het een Nederlands bedrijf is en je geen technische kennis nodig hebt.''

Mees en Co
Jeroen & Angela
MEES&CO

Frequently asked questions

Kan ik direct starten met verkopen?
Kan ik de webwinkel helemaal zelf beheren?

Boost your business

Waar wacht je nog op? Start vandaag nog jouw droom. Today is the day.

Hulp, advies of second opinion nodig?

Onze webshop experts staan voor je klaar. Elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur. Aarzel niet!

Mijnwebwinkel webshop starten