Leuk om kennis te maken

Ontdek waarom wij elke dag met een glimlach aan het werk gaan

''We willen verkopen eenvoudig en leuk maken, zodat jij je kunt richten op wat je het liefste doet, creëren, om uiteindelijk van je hobby je werk te kunnen maken.''

This is how we do it

MyOnlineStore is het overkoepelende begrip van onze organisatie. In Nederland dragen wij de naam Mijnwebwinkel. Je kiest samen met tienduizenden andere ondernemers  voor een platform met veel ervaring en kennis die je helpt groeien naar een succesvol online retailer.

Wij geloven in een wereld waar gepassioneerde ondernemers in een paar klikken een mooie webwinkel kunnen starten. En we zijn goed op weg: ruim 42.000 webwinkeliers maken gebruik van ons platform. Samen zijn zij goed voor 1.5 miljoen+ transacties per jaar. En we blijven vernieuwen en verbeteren. Elke dag opnieuw.

Onze kernwaarden:

Persoonlijk

Een kant-en-klaar systeem, dat jij volledig naar je hand zet. Daar mag je op rekenen. En onze hulp krijg je er zomaar bovenop. Het supportteam ondersteunt je persoonlijk daar waar je even vastzit.

Gemakkelijk

Ook voor wie geen programmeerkennis heeft. Ons systeem blinkt uit in gebruiksgemak. Klikken en slepen, meer hoef je niet te doen. Tot jouw webshop fantastisch in elkaar zit. 

Plezierig

Het plezier om van jouw ondernemersdroom een online succes te maken. Het winkelplezier van jouw klant. En het werkplezier op onze eigen vloer. Onze drie grootste motivaties.

38

Medewerkers

Waarvan 27 man en 11 vrouw

4000

Klantmails per maand

12M

Getypte regels code

10K

Kopjes koffie

How to find us

Vind hier alles over onze:
Adres & bereikbaarheid

Mijnwebwinkel kantoor