beyond delivery.

Eenvoudig en snel al jouw bestellingen verzendklaar met MyParcel.

Mijnwebwinkel en MyParcel

Mijnwebwinkel en MyParcel.

Integreer jouw webshop met MyParcel en maak eenvoudig en snel al jouw bestellingen verzendklaar. Gewoon vanuit jouw eigen vertrouwde Mijnwebwinkel omgeving. Door de volledige integratie tussen Mijnwebwinkel en MyParcel verwerk en verstuur je gemakkelijk al jouw orders. MyParcel is te integreren in Mijnwebwinkel Premium. Al meer dan 3.000 Mijnwebwinkel shops vertrouwen op de service van MyParcel. Kom er óók bij!

Alles-in-1 verzendservice

MyParcel is gratis en volledig te integreren in jouw Mijnwebwinkel omgeving. Zo kun je direct van start met het verwerken en versturen van jouw orders.

Persoonlijke klantenservice

Loop je ergens tegenaan, heb je problemen met een zending of hulp nodig bij de integratie? De enthousiaste klantenservice van MyParcel staat zes dagen in de week voor je klaar.

Zonder contract

Je betaalt bij MyParcel alleen voor wat je daadwerkelijk verstuurt. Je zit nergens aan vast, geen contract of abonnement, en de service is én blijft gratis.

Makkelijker verzenden

MyParcel is dé totaaloplossing voor Mijnwebwinkel gebruikers die hun verzend- en retourproces efficiënt en voordelig willen organiseren. Met de software maak je iedere order in enkele stappen verzendklaar:

  • ontwerp je jouw een eigen Track & Trace mail en -pagina in de huisstijl van jouw webshop
  • bied je jouw klanten de beste bezorgopties in de checkout
  • richt je eigen retourpagina in en bied klanten een duidelijk en snel retourbeleid met de geïntegreerde retourservice
  • verstuur je automatisch Track & Trace codes naar jouw klanten

Populaire bezorgopties

Jouw klant bepaalt graag zelf waar en wanneer hij zijn bestellingen ontvangt. Met MyParcel kun je meerdere bezorgopties in de checkout van jouw Mijnwebwinkel shop aanbieden: bezorgmomenten of afhalen bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie, in zowel Nederland als België! Deze keuzevrijheid heeft niet alleen meer conversie tot gevolg, maar zorgt ook voor 24,5% meer herhaalaankopen.

Beyond delivery

MyParcel maakt de diensten van grote vervoerders toegankelijk voor iedere online ondernemer. Ben je daarom een startende webshop of al langere tijd bezig? MyParcel biedt je een makkelijke en toegankelijke verzendservice, slimme IT oplossingen en de meest persoonlijke klantenservice. Ze zetten hierin altijd een stapje extra, delen hun kennis en spelen in op iedere ontwikkeling in de markt. En kom je er niet uit? Dan staan ze zes dagen in de week voor je klaar.

"Goede service, deskundig team; ik ben blij met MyParcel! Mocht er iets misgaan met een zending, dat kan altijd, dan wordt dit ook goed opgepakt en behandeld. Ik ben echt zeer tevreden met MyParcel. Ik krijg bijna dagelijks aanbiedingen van andere verzendbedrijven, maar blijf lekker bij jullie! Chapeau!"

Jane Veenstra
Jane Veenstra
Fairitems.nl

Integreer MyParcel met jouw webshop

MyParcel is te integreren vanaf Mijnwebwinkel Premium. Registreer je bij MyParcel en maak eenvoudig en snel al jouw bestellingen verzendklaar.

Meer weten?

Ontdek alle ins & outs over MyParcel

Mijnwebwinkel webshop starten