Uitgelicht: Hippe Beebjes

Hippe Beebjes Mijnwebwinkel

Maak kennis met Cherish en Wilbart: De trotse eigenaren van de webwinkel Hippe Beebjes. Een bedrijf dat is ontstaan doordat Cherish veel kleding kocht voor haar eerste dochter. Toen haar favoriete winkel ook wholesale ging aanbieden, begon haar ondernemershart sneller te kloppen. Een eigen webshop in kinderkleding was het resultaat.

Van eigen kleding inkopen, naar duizenden orders per maand

Voor de start van Hippe Beebjes was Cherish eigenaresse van een nagelsalon. Aanvullend hierop verkocht ze accessoires in haar salon en online. Het ondernemen was haar niet onbekend.

Na de geboorte van haar eerste dochter vond ze het heerlijk om kleding voor haar te kopen, volledig volgens de laatste trends. Cherish kocht vaak bij één bedrijf, dat haar liet weten ook wholesale aan te gaan bieden. Ze zag een kans en dacht ‘wat is het ergste wat er mis kan gaan?’. Deze instelling heeft haar gebracht tot waar ze nu met haar man Wilbart staat, samen eigenaar van het goedlopende bedrijf Hippe Beebjes: Een webwinkel met duizenden (vaste) klanten.

Hippe Beebjes Mijnwebwinkel

Het runnen van een goedlopende kinderkleding webshop

Met 7 collega’s sterk zorgen ze er in het pand aan de Heliumstraat in Zoetermeer voor dat alle pakketjes op tijd op de post gaan. Want met honderden bestellingen en een flink aantal pre-orders per week is het aanpakken.

Orderpicken, inpakken, kleding bedrukken en nieuwe kleding weer in het magazijn voegen, allemaal dagelijkse werkzaamheden die worden gedaan door de collega’s van Cherish en Wilbart. Cherish focust zich op de inkoop van alle producten en zorgt dat de socials up to date zijn. Wilbart is daarentegen vooral bezig met de processen, zoals financiën, boekhouding, het inplannen van advertenties en het verbeteren van de SEO positie. Met het snel wisselende assortiment en alle werkzaamheden in huis is het geen makkelijke dagtaak. Maar door het fijne team van collega’s met hart voor de zaak zorgen ze er met z’n allen voor dat alles aan het einde van de dag weer is bijgewerkt en klaar staat voor de volgende dag.

Ondernemen is hard werken maar er veel voor terugkrijgen

‘’We werkten echt 24 uur per dag, maar uiteindelijk werpt het wel zijn vruchten af. We hebben nu wel een mooi bedrijf met fijn personeel. Je krijgt er wel echt wat voor terug.’’ vertelt Cherish. 

Helaas kent het succes van Wilbart en Cherish ook een keerzijde. Vorig jaar zomer werden ze tijdens hun vakantie hard op de feiten van het leven gedrukt. Wilbart werd ziek en kwam op de Intensive Care te liggen in het buitenland. Gelukkig kwam hij er weer bovenop en hebben ze geleerd van de situatie. Hoe belangrijk ze Hippe Beebjes ook vinden, geluk en gezondheid komen op nummer 1.

Hippebeebjes.nl

Veruit de meeste omzet van Hippe Beebjes is afkomstig vanuit de webwinkel. Na de eerdere accessoire webshop van Cherish, koos ze er ook voor om Hippe Beebjes te starten via Mijnwebwinkel. De belangrijkste redenen om te kiezen voor Mijnwebwinkel als commerce platform is omdat het allemaal makkelijk zelf uit te voeren is. Zo heeft ze volledig zelf haar succesvolle webwinkel opgezet en laten groeien tot waar Hippe Beebjes nu staat. Vooral het verwerken van de retouren werkt fijn, benoemt Cherish.

De mogelijkheden van Mollie

De checkout van Mollie is geïntegreerd in de webshop. De keuze is op mollie gevallen door de scherpe tarieven. Door het groeiende aantal orders van Hippe Beebjes, kwam Mollie op hun pad. Ook de vele mogelijkheden om statistieken te bekijken en het feit dat Mollie bijna nooit storingen heeft zijn belangrijke voordelen volgens Wilbart.

Cherish is haar webwinkel Hippe Beebjes gestart met Mijnwebwinkel

Start ook je webshop en verkoop eenvoudig je producten! Online met Mijnwebwinkel én offline met aankoop van de Kassa App.

start je webshop