start direct
Channable

Channable biedt een datafeed managementtool en SEA automatisering voor je webwinkel. Hiermee kun je o.a. eenvoudig te adverteren op marktplaatsen, vergelijkingssites, affiliates en display.

Unknown-1_1.png

Channable

Channable is een tool voor feed management en SEA automatisering je webwinkel. Deze tool stelt gebruikers in staat om feeds voor meer dan 2500 internationale exportkanalen (bijv. vergelijkingssites, affiliates en displays) te maken en te optimaliseren door het gebruik van uitgebreide regels. Voorbeelden van deze exportkanalen zijn bol.com, Google Shopping of Marktplaats. Daarnaast biedt de tool features om items op marktplaatsen te adverteren (plus een ordersynchronisatie) en een SEA tool. De SEA tool bestaat uit twee functies: het maken van dynamische tekstadvertenties (Google Ads en Microsoft Advertising) en Google Shopping-campagnes.

Standaard info

  • Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans
  • Gratis trial
29,00 vanafprijs per maand
meer info

Channable biedt ook een Google Analytics koppeling aan om de ingezette kanalen te analyseren en te optimaliseren aan de hand van de performance data. Tevens is er een Google Adwords feature om dynamische campagnes, adgroups en text advertenties te genereren. Dit in combinatie met de gebruiksvriendelijke interface en gratis technische support maakt Channable de alles-in-één oplossing voor webwinkels.

meer info

Al onze apps en integraties zien?

Onze apps en integraties