MyParcel header

Met MyParcel maak je eenvoudig en snel verzendlabels aan. Zo zijn al jouw pakketten, brievenbuspakjes, post en pallets in een handomdraai klaar om te versturen.

MyParcel

MyParcel maakt de diensten van grote vervoerders toegankelijk voor iedere online ondernemer, door middel van een makkelijke en toegankelijke verzendservice, slimme IT oplossingen en de meest persoonlijke klantenservice. De services van MyParcel zijn volledig in jouw webshopsoftware te integreren. Hierdoor maak je vanuit jouw eigen webshopsoftware eenvoudig en snel verzendlabels aan voor al jouw bestellingen. Al meer dan 34.000 webshops maken gebruik van de services van MyParcel. Kom er óók bij.

Standaard info

  • Beschikbaar in Mijnwebwinkel Premium
  • Volledig te integreren in Mijnwebwinkel
  • Persoonlijke klantenservice
  • Zonder contract of abonnement
0,00 per maand
meer info

Mijnwebwinkel en MyParcel

Consumenten willen steeds meer controle hebben over hun online bestellingen. De samenwerking tussen Mijnwebwinkel en MyParcel zorgt ervoor dat je perfect aan deze behoefte kan voldoen. Met MyParcel bied je namelijk eenvoudig meerdere bezorgopties in de checkout van je webshop. Zo kunnen jouw klanten zelf bepalen waar en wanneer zij hun bestelling ontvangen.

Al onze apps en integraties zien?

Onze apps en integraties