Webwinkelkeur

WebwinkelKeur is een uniek en betaalbaar webwinkel keurmerk dat juridische controle combineert met klantbeoordelingen.

WebwinkelKeur

Het WebwinkelKeur is een uniek betaalbaar webwinkel keurmerk dat een juridische controle combineert met klantbeoordelingen. Kortom, 2 in 1! Dit biedt niet alleen meer zekerheid voor je klanten, maar zorgt er ook voor dat je voordeliger uit bent. Geen onnodig duur keurmerk dat je kunt kopen, maar een non-profit keurmerk dat staat voor transparantie en betrouwbaarheid. Niet voor niets is het WebwinkelKeur het snelst groeiende keurmerk, bedienen we inmiddels meer dan 9100 webwinkels en zijn we Europees erkend door de Europese e-commerce en Omni Channel Trade Association.

Standaard info

 • Verschillende mogelijkheden per Mijnwebwinkel abonnement
 • Keurmerk
 • Nederlands
 • Vanaf € 10
10,00 per maand
meer info

Webwinkelkeur mogelijkheden per Mijnwebwinkel pakket

Je kan met elk pakket van Mijnwebwinkel gebruik maken van Webwinkelkeur, per pakket zijn de mogelijkheden wel verschillend. Hieronder staat per pakket van Mijnwebwinkel wat er mogelijk is.

Webwinkelkeur met Mijnwebwinkel Grow

WebwinkelKeur START is het ideale pakket i.c.m. Mijnwebwinkel Grow. Zodra je webwinkel voldoet aan de wettelijke eisen en de eisen van WebwinkelKeur, ontvang je van Webwinkelkeur een ledenpagina. Op je ledenpagina kun je reviews gaan verzamelen door de link te delen met je consumenten, of maak gebruik van een QR-code of een NFC tag. Via de link van je ledenpagina vind je ook alle zekerheden en badges terug. Ook heeft de klant dan de mogelijkheid om alle verzamelde reviews te lezen en om een review te plaatsen.

De ledenpagina bevat natuurlijk een backlink die je SEO gaat boosten. Daarnaast geeft het keurmerk op je webwinkel extra vertrouwen wat jouw conversie tot wel 15% gaat laten stijgen! 

Met dit pakket heb je dus al veel mogelijkheden. Een kleine samenvatting: 

 • Zorg ervoor dat je webwinkel voldoet aan alle regelgeving
 • Reviews verzamelen met een QR-code, NFC tag of via de link van je ledenpagina 
 • Link door naar je ledenpagina waar alle zekerheden en reviews te vinden zijn 
 • Advies over klachten en zelfs bemiddeling als een klacht binnenkomt bij WebwinkelKeur
 • Toon je betrouwbaarheid met ons keurmerk en verhoog je conversie met wel 15%
 • Onze backlink zorgt ervoor dat je SEO flink gaat boosten

Webwinkelkeur met Mijnwebwinkel Pro

WebwinkelKeur PLUS is het ideale pakket i.c.m. Mijnwebwinkel Pro. Op je webwinkel kun je de sidebar plaatsen waardoor de klant meteen je gemiddelde kan zien van de reviews die je hebt behaald. Een leuke extra natuurlijk, dit geeft een goed beeld van je webwinkel! De klanten hebben dan de mogelijkheid om via de sidebar op je ledenpagina terecht te komen waar ze alle badges, zekerheden en reviews terug kunnen vinden. Naast de sidebar kan je ook de widget tonen via GTM. Hierin worden ook de reviews getoond en vind je de positieve reviews terug. De klant kan deze dan ook direct op de website lezen en hoeft dus niet naar een andere pagina. Alleen maar fijn! 

 • Toon de WebwinkelKeur sidebar op je webshop
 • Gebruik review widgets binnen je webshop
 • Maak gebruik van de interactieve banners

Webwinkelkeur met Mijnwebwinkel Premium / Ultimate

WebwinkelKeur PRO is het ideale pakket i.c.m. Mijnwebwinkel Premium / Ultimate. Bovenstaande punten kan je natuurlijk allemaal gaan toepassen, maar het aller belangrijkste vinden wij ook dat je automatische review uitnodigingen kan versturen. Na elke bestelling die is afgerond wordt er automatisch een uitnodiging verzonden. Hier hoef jij na installatie niets meer voor te doen. Dat scheelt een hoop tijd! Wist je dat een review die via een automatische review uitnodiging ook direct geverifieerd is? Ons systeem weet dan dat er een bestelling is geplaatst. Zo zien je reviews er nog betrouwbaarder uit. 

 • Europees keurmerk Valued Shops
 • Installeren van automatische review uitnodigingen
 • Meertalige reviews en uitnodiging
Bekijk alle mogelijkheden en installatie instructies per pakket

Al onze apps en integraties zien?

Onze apps en integraties