Welke hardware ondersteunt de Kassa App?

De Kassa App is beschikbaar als aanvulling op Mijnwebwinkel PRO en PREMIUM.

De Kassa App is te koppelen met verschillende randapparatuur om het allemaal nog makkelijker te maken. Maar, welke hardware ondersteunt de Kassa App eigenlijk?

iPad en iPhone

De Kassa App is ontworpen voor iPad maar is ook te installeren op iPhone. Afhankelijk van het gekozen iOS apparaat kan de snelheid variëren. Logischerwijs, hoe ouder het apparaat hoe langzamer de Kassa App kan zijn.

De Kassa App op iPad en iPhone

De iOS versie die we ondersteunen is altijd de huidige versie en één versie terug. Bij elke nieuwe versie van iOS schuiven wij dus ook een versie op. Zorg er dus voor dat je een apparaat hebt die deze versie ondersteund.

iOS versies

Controleer via deze link wat de huidige iOs versie is

Bonprinters

De bonprinters van Star Micronics zie je in veel winkels staan. Dit komt omdat ze betrouwbaar zijn en razendsnel printen.

De Kassa App ondersteunt een aantal Bluetooth bonprinters van Star Micronics. Voorbeelden van ondersteunde printers zijn:
TSP654IIBi
MC-Print 2
MC-Print 3

Mocht je een andere printer in gebruik hebben kunnen we altijd voor je kijken of deze werkt met de app. Stel de vraag gerust via support@mijnwebwinkel.nl 

Star Micronics TSP654IIBi

Let erop dat je de Bluetooth variant besteld en niet de ethernet (bekabelde) versie (TSP654IIE). Deze kun je namelijk niet koppelen aan de Kassa App. 

Kassalade

Als je een bonprinter aangesloten hebt, kun je ook een kassalade aansluiten. Aan de bonprinter kun je verschillende kassalades koppele. Wij garanderen de werking in ieder geval met de APG Vasario. Deze kassalade bestaat in verschillende kleuren en grootten. Als je kiest voor een uitvoering waar het artikelnummer/sku start met VB320 zit je altijd goed!

Barcode scanners

Socket Mobile is het bedrijf dat o.a. handscanners maakt. Ook deze scanners worden via Bluetooth gekoppeld aan je iOS apparaat.

De Kassa App ondersteunt deze types:

  • Socket Mobile (CHS) 7Ci
  • Socket Mobile (CHS) 7Mi
  • Socket Mobile (SocketScan) S700
  • Socket Mobile (SocketScan) S730

Deze apparaten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar groen vinden wij natuurlijk het mooist ;)

Socket Mobile 7Ci (links), Socket Mobile 700series (rechts) - groen

Pin-terminal

De Kassa App ondersteunt de kaartlezers van Zettle en de SumUp Air. Dit zijn internationale bedrijven waarmee je super eenvoudig en mega snel betalingen kan ontvangen via de meest gebruikte betaalmethoden.