the ultimate experience.

Mijnwebwinkel Ultimate voor €135,- per maand excl. btw (jaarabonnement).

Mijnwebwinkel hobby & vrije tijd shop

Mijnwebwinkel Ultimate.

Voor kleine en middelgrote bedrijven: de ultieme e-commerce oplossing; Mijnwebwinkel Premium pakket aangevuld met Customer Success Manager en Design abonnement. Mijnwebwinkel Ultimate voor €135,- per maand excl. btw (jaarabonnement) is de perfecte combinatie om het maximale uit je onderneming te halen.

Mijnwebwinkel Design Team & Customer Success Manager

Ontdek de voordelen van Mijnwebwinkel Ultimate

Met Mijnwebwinkel Ultimate heb jij alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in de wereld van e-commerce. Ons Premium pakket biedt een krachtig platform waarop jij moeiteloos jouw eigen webshop kunt bouwen. Maar daar stopt het niet: met onze persoonlijke Customer Success Manager ben je verzekerd van professionele begeleiding en ondersteuning bij al jouw vragen en uitdagingen. Of het nu gaat om technische problemen, marketingstrategieën of groeiplannen, we staan altijd voor je klaar.

Daarnaast biedt ons Design abonnement jou de mogelijkheid om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen. Onze ervaren designers gaan samen met jou aan de slag om een uniek en aantrekkelijk design te creëren dat perfect aansluit bij jouw merk en doelgroep. Zo zorg jij voor een professionele uitstraling en een sterke eerste indruk bij jouw potentiële klanten.

Inhoud Ultimate pakket

 • Customer Success Manager
  Onze Customer Success Manager biedt ondersteuning bij het optimaal gebruiken van het platform en staat voor je klaar voor alle vragen over ondernemerschap en het runnen van je (online) business.
 • Design abonnement
  Ieder contractjaar krijg je 10 uur design support waarin onze designers je webshop of je marketing materiaal voor je kunnen ontwerpen en aanpassen. Denk aan het vormgeven van je huisstijl, social templates, nieuwsbrief templates, banners voor speciale dagen of acties en meer.
 • Ultimate support
  Op werkdagen mag je tussen 09:00 en 17:00 binnen 1 uur reactie verwachten van het supportteam.
 • Toegang tot het Premium pakket
  Je krijgt volledige toegang tot alle functionaliteiten van het Premium pakket.

Waarom kiezen voor Mijnwebwinkel Ultimate?

Als ondernemer wil je volledige controle hebben over jouw webshop. Je wilt niet afhankelijk zijn van technische kennis of beperkingen in mogelijkheden. Bij Mijnwebwinkel begrijpen we dat als geen ander. Daarom hebben wij de Ultimate oplossing gecreëerd, zodat jij alles kunt doen wat jij wilt, zonder grenzen.

Met Mijnwebwinkel Ultimate geniet je van diverse voordelen:

 • Een gebruiksvriendelijk platform waarin jij jouw eigen webshop moeiteloos kunt opzetten en beheren.
 • Volledige vrijheid in design: onze designers staan klaar om samen met jou een uniek en aantrekkelijk design te creëren.
 • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning van onze Customer Success Managers; experts die altijd klaarstaan om jou te helpen groeien.
 • Toegang tot geavanceerde functies en tools om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen.
 • Ongelimiteerd aantal producten, orders en bezoekers: geen beperkingen, want wij geloven in het potentieel van jouw onderneming!
ultimate aanvragen

het succes van...

Jurgen Sloots - Greentree64

Greentree64

Van je passie je werk maken. Met Buteo Photo Gear als eigen merk, meerdere webshops en klanten van over de hele wereld, is de Eindhovense Jurgen Sloots daar misschien wel het grootste voorbeeld van. In het weekend de natuur in om de mooiste vogels vast te leggen, doordeweeks dé specialist op het gebied van schuiltenten en accessoires voor natuurfotografie.

lees het hele verhaal

Start the Ultimate experience

En wat kost dat ultieme geluk? Slechts €135 per maand! Daarvoor krijg je niet alleen toegang tot alle Premium-pakket functionaliteiten, maar ook een Customer Success Manager, een Design abonnement, en supersnelle support. Met Mijnwebwinkel Ultimate ligt de wereld van online verkoop ligt aan jouw voeten!

Probeer Mijnwebwinkel 14 dagen gratis uit

Onze zakelijke software liever eerst uitproberen? Dat kan! Probeer Mijnwebwinkel 14 dagen gratis om te kijken of het past bij jouw wensen.

Mijnwebwinkel webshop starten