blow them away.

Met Mijnwebwinkel heb je toegang tot alle essentiële tools om jouw business vorm te geven. Letterlijk. Just add venture.

Mijnwebwinkel wonen shop

voorbeelden.

Bekijk hoe andere ondernemers hun shops hebben ingericht en vormgegeven.

Have a look in the book

Heb je onze lookbooks van KickStart en Design Services ook al gezien? Hier staan webwinkels in die door onze designer zijn aangepast.

Fashion & beauty

Ben jij gek van kleding, sieraden of beauty? Dan haal je bij Mijnwebwinkel je hart op! Maak een prachtige shop en laat jouw producten shinen.

"De aanpak van Mijnwebwinkel sluit naadloos aan bij die van ons nieuwe modelabel: best betaalbaar, no-nonsense én met een snelle klantenservice." 
Dirk - Jean de Gand

Baby & kind

Producten voor kleintjes, groots presenteren? Dat kan bij Mijnwebwinkel. Start jouw webshop en groei online net zo snel als de kids.

"Het systeem van Mijnwebwinkel biedt veel mogelijkheden en heb je zo onder de knie, of je nu beginner bent of pro. En lukt iets niet? Dan kun je altijd terugvallen op de superservice."
Sanne Dols - Mijn Dagritme Pictogrammen

bekijk de webshop van Sanne

"Al meer dan 10 jaar zijn we een zeer tevreden klant van 
Mijnwebwinkel.nl. Dit geldt voor zowel het systeem, de klantenservice 
als de prijs!
KindVoorHout: dé plek voor uniek houten speelgoed + hartverwarmende 
seizoensdecoratie."

Cindy- Kindvoorhout

Bekijk de webshop

Hobby & vrije tijd

Maak je zelf producten en wil je deze graag verkopen aan een groter publiek? Deze shops maakten van hun passie hun werk! Laat je inspireren door deze creatievelingen.

"Met liefde maak ik persoonlijke producten, daarnaast selecteer ik de fijnste producten van de mooiste merken. Het assortiment is heel divers. Toch herken je al snel de gemeenschappelijke deler: het is altijd met zorg bedacht en met liefde samengesteld."
Bineke Pol-Bruins - ByBineke

bekijk ByBineke

Wonen & interieur

Of je nu vintage of industriële meubels, muurstickers of behang verkoopt: met Mijnwebwinkel heb je alles in huis voor je eigen webshop! Bekijk de voorbeelden.

"De webshop is voor mij een verlengstuk van de showroom; bezoekers kunnen zich eerst oriënteren op om het thuis op hun gemak te bestellen."
Jacquelien - Behangwereld.nl

bekijk behangwereld.nl

"De webshop is de etalage van ons bedrijf. 3 jaar geleden begonnen met maatwerk-tafels, nu uitgegroeid tot een compleet aanbod van maatwerk-meubels. Samen met de klant komt er een mooi ontwerp tot stand!
Lianne & Stef - Lopped Butik

bekijk de webshop

Eten & drinken

Verkoop jij taarten, thee of tompoucen? Met Mijnwebwinkel maak je een smaakvolle webshop om je vingers bij af te likken.

"Onze webshop is een verlengstuk van ons bedrijf. Het bereik is via de webshop groter en klanten kunnen rustig rondkijken voordat er wat aangeschaft gaat worden. Een goede webshop is het visite kaartje van ieder bedrijf. De webshop is door jullie gemaakt zoals ik het voor ogen had"
Ton - Flames and Flavours

bekijk de flames and flavours webshop by Ton

"Onze webshop is belangrijk voor Sapmeesters omdat wij onze verse sappen en soepen enkel online verkopen. Via onze webshop komen klanten met ons in contact, zien ze mooie foto's van onze producten en kunnen ze het gewenste product bestellen en betalen. Ideaal voor ons dat dit alles via 1 site kan"

Mikyla - Sapmeesters

bekijk de webshop