meld je aan als affiliate

Word affiliate van Mijnwebwinkel

Ben je blij met ons platform? Spread the word! Vraag een unieke landingspagina en kortingscode bij ons aan, waarmee anderen een GROW, PRO of PREMIUM shop kunnen starten. Zij krijgen het eerste jaar 10% korting op de abonnementskosten en jij ontvangt van ons €50,- voor GROW en €100,- voor het aandragen van een PRO of PREMIUM shop. Dat is win-win!

Dit is hoe anderen de code delen...

Geld verdienen

Zodra een nieuwe klant het jaarabonnement is aangegaan met jouw code en de eerste factuur van de PRO of PREMIUM shop heeft betaald, ontvang jij €100,-! Heb je een GROW shop aangedragen? Dan ontvang je €50,-.

Doe je mee?

Laat je gegevens achter en word affiliate.

Ik doe mee!

Wij keren het bedrag uit zodra door de nieuwe klant het jaarabonnement is aangegaan en de eerste factuur is betaald. De actie geldt niet met terugwerkende kracht. Het aanbod is alleen geldig voor nieuwe klanten die een GROW, PRO of PREMIUM shop starten.Wij keren geen vergoeding uit als een klant niet via jouw landingspagina + kortingscode is gestart. Wij behouden het recht om deze samenwerking te wijzigen of te beëindigen. Deelnemers aan dit programma zijn zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste (IBAN) gegevens.