Facebook en IOS 14, wat moet ik doen?

Sinds IOS 14 geïntroduceerd is, dien je het domein bij Facebook te verifiëren. We leggen je graag uit hoe je dit kan doen.

Hoe de Apple iOS 14-release van invloed kan zijn op je advertenties en rapportage

Apple heeft wijzigingen voor iOS 14 aangekondigd die van invloed zijn op hoe we conversiegebeurtenissen ontvangen en verwerken van tools zoals de Facebook-pixel. Bedrijven die adverteren voor mobiele apps en bedrijven die webconversiegebeurtenissen optimaliseren, targeten en hierover rapporteren via een van onze bedrijfstools, worden hierdoor beïnvloed.

Meer hierover lees je eventueel op de Facebook helppagina. 

Wanneer je domeinverificatie moet gebruiken om je bedrijf te verifiëren

Voor bedrijfsverificatie moet je bewijzen dat je verbonden bent met je bedrijf door een verificatiecode te ontvangen of domeinverificatie te voltooien. Voor domeinverificatie moet de webmaster van je domein een speciale code op je website plaatsen. Alleen een persoon met toegang tot je bedrijf kan dit doen.

Alles over Domeinverificatie lees je ook hier.

Verificatie via de DNS TXT record

Je kan bij Mijnwebwinkel via een TXT record jouw domein verifiëren. 

Stuur hiervoor per mail het TXT record als kopieerbare tekst naar ons. Vergeet niet te vermelden om welk domein het gaat. 

Dit kan alleen als wij jouw domein hosten. Heb je het domein in eigen beheer? Dan kan je dit bij jouw hostingprovider inregelen. Heb je geen domein? Dan is verificatie niet mogelijk. 

Meer informatie over domeinverificatie via een TXT record lees je ook hier.