Kan ik met een gratis webwinkel alvast een domeinnaam laten vastleggen?

Met Mijnwebwinkel Trial is het niet mogelijk om een domeinnaam te koppelen, ook het vastleggen van de domeinnaam is in de gratis Trial versie niet mogelijk. Benieuwd wat de voordelen zijn van een eigen domeinnaam? Lees dan vooral verder!

Naast dat een eigen domeinnaam er professioneel uitziet, heeft het nog meer voordelen. Zo wordt door Google elke unieke domeinnaam beschouwd als een individuele website. Alles wat eindigt met .myonline.store hoort volgens de zoekmachine dus bij elkaar. Met een eigen unieke domeinnaam is dit niet het geval. Google ziet dan maar echt 1 webwinkel vindt jouw site daarmee veel relevanter voor jouw beoogde bezoeker.

Een ander voordeel is de herkenbaarheid. Probeer de volgende domeinnaam maar eens te onthouden: kooz.myonline.store. Het is veel makkelijker voor je klanten om kooz.nl te onthouden. 

Om helemaal professioneel over te komen, wil je ook vanuit je eigen domein mailen. Als je een eigen domeinnaam hebt gekozen, heb je ook een eigen e-mailadres. Het oogt professioneler om vanuit info@jouwdomein.nl te mailen dan met jouwdomein@gmail.com

Wil je toch graag starten met een voordeel van een eigen domeinnaam? Kies dan voor een GROW, PRO of PREMIUM winkel, of upgrade je Trial winkel naar PRO of PREMIUM