start direct

Hoe werkt het Tip een vriend-programma?

Als je blij bent met ons platform en Mijnwebwinkel graag bij anderen aandraagt, kun je meedoen aan ons Tip een vriend-programma. Hierdoor ontvang jij 100 euro als beloning per nieuwe PRO of PREMIUM webwinkel die via jou wordt aangemaakt. We leggen je uit hoe het werkt.

Zo kun je meedoen:

De eerste stap is het aanmelden voor het Tip een vriend programma. Na aanmelding ontvang je binnen 10 werkdagen een unieke landingspagina en kortingscode via mail. Deze kun je gaan verspreiden in je netwerk: via social media, in je nieuwsbrieven, wat jij wilt! De nieuwe webwinkelier ontvangt 10% korting op het eerste jaarabonnement.

Handig om te weten!

Wij keren het bedrag uit zodra de nieuwe klant het jaarabonnement is aangegaan en de eerste factuur is betaald. De actie geldt niet met terugwerkende kracht. Het aanbod is alleen geldig voor nieuwe klanten die een PRO of PREMIUM shop starten. Maakt een nieuwe klant een gratis GO shop aan m.b.v. jouw landingspagina en code, dan geldt de actie wanneer deze klant binnen één maand upgrade naar een PRO of PREMIUM pakket. Wij keren geen vergoeding uit als een klant niet via jouw landingspagina + kortingscode is gestart. 

Wil je meedoen aan het Tip een vriend-programma? Laat hier je gegevens achter.

Meedoen zonder Mijnwebwinkel-shop

Ook als je géén eigen webshop hebt kun je meedoen aan het Tip een vriend-programma. Bijvoorbeeld als je webdesigner bent en regelmatig Mijnwebwinkel shops vormgeeft.

Schermafbeelding 2020-10-12 om 09.53.16.png
BN Webdesign landingspagina