Mijnwebwinkel lanceert Ultimate pakket

Mijnwebwinkel pand

Vanaf 1 februari biedt Mijnwebwinkel het ‘Ultimate pakket’ aan. Dit nieuwe abonnement speelt in op de behoefte van e-commerce ondernemers om op een breder vlak ondersteund te worden in hun online business.

Mijnwebwinkel Ultimate

Met het nieuwe Mijnwebwinkel Ultimate pakket heeft de webwinkelier beschikking over alle middelen die zij nodig hebben om succesvol te zijn in de wereld van e-commerce. Het krachtige platform stelt hen in staat moeiteloos een webshop te bouwen, terwijl zij ook kunnen rekenen op professionele begeleiding en ondersteuning op alle gebieden van het online ondernemerschap. Of het nu gaat om technische problemen, marketingstrategieën of groeiplannen, er staat altijd een Customer Success Manager klaar.

Daarnaast hebben ondernemers behoefte aan het neerzetten en onderhouden van een sterk webshop ontwerp, evenals het vertalen van hun huisstijl naar verschillende marketingmiddelen zoals nieuwsbrieven en social media posts. Het Ultimate pakket bevat daarom een design abonnement, waarbij een team van ervaren ontwerpers samenwerkt met de webwinkelier om een uniek en aantrekkelijk design te creëren dat perfect aansluit bij het merk en de doelgroep. Dit zorgt voor een professionele uitstraling, maakt een sterke eerste indruk bij potentiële klanten en werkt conversieverhogend.

 

Ondernemers helpen groeien

Jarenlang stond Mijnwebwinkel bekend als hét ideale platform om een webwinkel te starten. De afgelopen jaren, vooral na de Covid19-periode, heeft er echter een verschuiving plaatsgevonden in het klantenbestand van Mijnwebwinkel en hun behoeften. Met een zeer succesvol en volwassen klantenbestand is Mijnwebwinkel in 2021 geheel in handen gekomen van het internationale softwarebedrijf Visma. Deze veranderingen hebben geleid tot een aanpassing in de positionering van Mijnwebwinkel, die zich nu richt op het zijn van de perfecte groeipartner voor e-commerce ondernemers. Hierbij staat niet alleen het starten van een webshop centraal, maar met name ook het beheren en laten groeien van hun online bedrijf. Als aanvulling op recente wijzigingen in het bestaande pakketten aanbod is de introductie van Mijnwebwinkel Ultimate een logische stap binnen deze nieuwe positionering.

Het Ultimate pakket kost € 135,- per maand. Met het pakket krijgen klanten onder andere toegang tot alle functionaliteiten van het Premium-pakket, Customer Success Management, een Design abonnement en extra snelle support. 

Meer over Mijnwebwinkel Ultimate