start direct
the sky is the limit.

Alles voor een succesvolle (web)winkel!

Key visual portret beauty & health

Mijnwebwinkel Premium

Mijnwebwinkel Premium is ons meest uitgebreide pakket. Voor €66 per maand heb je alles in huis om het maximale uit je onderneming te halen.

  • The sky is the limit!
    Geen limieten. Voeg onbeperkt pagina's, producten en afbeeldingen toe.
  • Domeinnaam inclusief
    Voor een goede vindbaarheid in Google en een professionele uitstraling.
  • Talloze koppelingen
    Koppel met verzendpartijen, boekhoudpakketten en nog veel meer.

Eigen branding

Je winkel is volledig branding vrij. Dus ook geen 'powered by Mijnwebwinkel' in je voetregel! Voor een nóg professionelere uitstraling.

Verkoop aan bedrijven

Met een Premium shop heb je de mogelijkheid om alléén aan bedrijven te verkopen. De optie 'particulieren' wordt niet getoond in je checkout en alle benodigde velden zoals 'Bedrijfsnaam' en 'btw-nummer' zijn verplicht. Handig bij verkoop aan groothandels!

Online én offline verkopen

Verkoop je regelmatig offline op beurzen, events of markten? Dan is de Kassa App dé perfecte aanvulling op je abonnement. Laat klanten eenvoudig afrekenen in je fysieke winkel of marktkraam. De Kassa app koppel je voor slechts €39 per maand aan je abonnement en kan je maandelijks aan én uit zetten. Koppel de app aan je webshop en je voorraad synchroniseert automatisch. Nieuwe levering binnen? Scan de productcodes en pas met een paar klikken je voorraad aan.

Lees alles over de Kassa App (inclusief demo video!)

Premium support

We bieden al onze gebruikers uitgebreide support. Maar voor Premium gebruikers gaan we nóg een stap verder... Als Premium gebruiker ontvang je namelijk altijd binnen 2 uur antwoord* op je vraag! Zo kun jij snel verder met het runnen van je shop.

* Op maandag t/m vrijdag, van 9.00-17.00

Bewaar voor later

Met deze Premium functie bied je jouw klanten de mogelijkheid om hun favoriete producten op te slaan in een lijst. De perfecte manier om klanten voor een langere tijd aan je te binden. Het zorgt niet alleen voor meer interactie met je klanten, ook verhoogt het je klanten om een klantaccount aan te maken.

Lees meer over Bewaar voor later in dit blog

Filters

Door filters in je webwinkel vinden je klanten gemakkelijker producten in je webshop. Van maat tot kleur, prijs tot afmeting: kies de filters die het meest geschikt zijn voor jouw webshop. Als Premium gebruiker voeg je zo veel productfilters toe als je wilt! Welke filters je toevoegt bepaal je ook helemaal zelf.

Kies voor Mijnwebwinkel Premium

Begin vandaag nog met online (én offline) verkopen

Het KickStart pakket

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het instellen en vormgeven van je shop? Speciaal voor starters hebben we het KickStart pakket ontwikkeld.

Mijnwebwinkel webshop starten