start direct

De orderfeed werkt niet meer. Wat nu?

Vooruit gaan betekent soms afscheid nemen. De orderfeed is sinds 2012 beschikbaar op ons webwinkel platform. Toch is het tijd om definitief afscheid te nemen op 1 februari 2019. We vertellen je hier graag wat meer over.

Wat is de orderfeed?
Via de orderfeed konden partners met ons koppelen, zodat jij hun diensten kon gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan boekhoudpakketten en verzendpartijen. 

Waarom nemen we afscheid van de orderfeed?
De orderfeed is gebouwd op verouderde techniek die we niet meer kunnen onderhouden. Het kost te veel tijd en die stoppen we liever in het maken van functies.

Wanneer gaat de stekker er uit?
Vanaf 1 februari 2019 laten we de orderfeed voorgoed los. We hebben voor 1 februari gekozen zodat je het boekjaar 2018 nog af kunt ronden.

Hoe zit het met partners die ik gekoppeld heb via de orderfeed?
Partners die nu een koppeling hebben via de orderfeed, zijn door ons verzocht om over te stappen naar de API. De API is een koppelmogelijkheid die rust op een techniek die toekomstbestendig en flexibeler is voor ons en partners. Je kunt bij de partner navragen of zij overstappen naar de API. 

Mijn partner stapt over naar de API. Moet ik zelf nog iets doen?
De partner zorgt ervoor dat jij instructies krijgt om de koppeling te maken via de API. Je kunt dus bij de partner terecht als je hier vragen over hebt.

Mijn partner stapt niet over naar de API, wat nu?
We verwachten dat partners koppelingen met ons up-to-date houden en hopen dan ook dat een partner de samenwerking via de API voortzet. Kiest een partner hier niet voor, dan stopt de samenwerking helaas daar. Toch zijn er vaak alternatieven om - via een andere partner - nog wél gebruik te maken van de gewenste koppeling. Kijk hiervoor op de partnerpagina of neem contact met ons op.