Hoe werkt de artikelsortering?

Beschikbaar vanaf Mijnwebwinkel PRO

Met artikelsortering kan jouw klant zelf de volgorde van jouw artikelen bepalen. Prijs van laag naar hoog? Dat kan. Alfabetische volgorde? Geen enkel probleem. Deze functie maakt het nog makkelijker voor je klanten om door je artikelen heen te navigeren. De artikelsortering is dus een aanwinst voor je webwinkel.

Voorbeeld van artikelsortering in de praktijk

Activeren

Het instellen van de artikelsortering is vrij simpel. Je gaat naar de volgende locatie: Instellingen / Vormgeving / Productweergave / Artikelsortering. Hier kun je de sortering activeren. Vervolgens klik je op opslaan onderaan de pagina om de wijziging door te voeren. Je bezoekers vinden de sorteeropties nu bovenaan elke artikelpagina.

Aanpassen

Ben je niet helemaal tevreden met de termen die wij hebben gekozen voor elke sortering? Dat is geen enkel probleem. Je kunt ze namelijk zelf aanpassen! Je kunt dit realiseren door naar de volgende locatie te gaan: Instellingen / Tekst & Taal /Standaardteksten / Onderdeel: Artikelen. Daar kun je de termen aanpassen.

Populariteit sorteert de artikelen niet daadwerkelijk op de populariteit, maar op de standaardvolgorde die jij als winkelier hanteert.